Cookies in KING Finance
 Algemene informatie, instellingen en tips

Informatie over cookies
  • In uw browser zijn cookies uitgeschakeld.
  • Voor KING Finance moet u cookies toestaan. Dit doet u via de instellingen van uw browser.
  • Ga naar menu Extra - Internet Opties - Tabblad Privacy
  • Klik op de knop [Standaard]. Hierdoor gebruikt u de standaard instelling van Microsoft Internet Explorer
  • Klik vervolgens op [OK].
  • Sluit nu alle browservensters.
  • Probeer nogmaals KING Finance te starten.
  • Raadpleeg uw accountant/systeembeheerder als de geboden oplossing geen afdoende resultaat oplevert.

• Meer informatie
    KING Finance gebruikt cookies om de gegevens die u intypt tijdelijk te bewaren op UW computer. Dat scheelt aanzienlijk in de tijd die KING Finance nodig heeft om met de server te communiceren. Daardoor kunt u sneller werken met KING Finance.