HELP
KING Finance in een venster zonder adres- of statusbalk
 Algemene informatie, instellingen en tips

Maximaal beeld in KING Finance met Internet Explorer 8
  • Tussen haakjes worden de Engelse termen vermeld voor mensen die een Engelstalige Internet Explorer 8 of hoger hebben geïnstalleerd.

• Om maximaal beeld te krijgen in KING Finance met Internet Explorer 8 of hoger kunt u het volgende instellen:
  • Ga naar het Configuratiescherm (Control Panel)

• Kies Netwerk en Internet-verbindingen (Network and Internet).
    NB Deze stap is niet altijd benodigd

• Kies Internet Opties (Internet Options).

• Activeer het tabblad Beveiliging (Security).

• Klik op de zone Internet (pictogram met de wereldbol).

• Druk op de knop [Aangepast niveau] (Custom level).
  • Binnen de instellingen gaat u naar de optie Websites mogen vensters zonder adres- of statusbalk openen (Allow websites to open windows without address or status bars).
  • De optie moet op "Inschakelen" staan (Enabled)
  • Bevestig nu alle openstaande vensters met [OK]
  • Start Internet Explorer opnieuw op om de gewijzigde instellingen toe te passen.