Pop-up blokkering in combinatie met KING Finance
 Algemene informatie, instellingen en tips

Pop-up blokkering in Safari en Google Chrome
  • Safari (Apple / Mac / voor Windows)
    • Ga naar menu Bewerken (menu Edit in de Engelstalige versie van Safari) en kies de optie "Blokkeer Pop-up Windows" opnieuw om deze uit te schakelen.
    • Het wel/niet blokkeren van pop-up vensters kan ook in het onderdeel Beveiliging van de Voorkeuren van het programma Safari ingesteld worden.
  • Google Chrome
    • Ga naar het menu van Chrome, kies Instellingen, klik op Geavanceerde instellingen weergeven, klik op [Instellingen voor inhoud]. In het scherm "Instellingen voor inhoud" bevindt zich de instelling om in Google Chrome wel of geen pop-ups weer te geven.
  • Terug naar het inlogscherm

Informatie over Pop-up blokkering in Internet Explorer
  • Naar alle waarschijnlijkheid heeft u de pop-up blokkering AAN staan voor deze website.
  • Indien er bovenin het venster een gele balk staat met de melding "Er wordt een pop-up geblokkeerd...", dan kunt u klikken op deze balk om te kiezen voor:
    • "Pop-ups van deze website altijd toestaan."
  • Indien deze balk niet getoond wordt, kunt u onder het menu Extra - Pop-up blokkering deze optie ook vinden. In de Engelstalige versies van Internet Explorer vindt u deze optie in het menu Tools. Zie ook het voorbeeld van de Engelstalige Internet Explorer hieronder.

• Indien deze instructie niet leidt tot de oplossing, kunt u zich wenden tot uw accountant/systeembeheerder.
  • Terug naar het inlogscherm