Gebruikersmonitor
  Menu - Beheer - Systeembeheer - Gebruikersmonitor

Toegangsrechten
  • Gebruikersrechten voor de Gebruikersmonitor
    Toegang tot dit onderdeel wordt ingesteld in KING Finance met Gebruikersbeheer - Menurechten - Programma's - Beheer - optie Gebruikersbeheer.

Toepassingen
  • Dit programma stelt u in staat om een e-mail te ontvangen op het moment dat bepaalde gebruikers inloggen.
  • Ook is het mogelijk om een e-mail te ontvangen als het gebruikers niet lukt om in te loggen.
  • De e-mail notificatie is per gebruiker op ieder moment in- of uit te schakelen.
  • In dit scherm worden automatisch alle gebruikers getoond die toegang hebben tot KING Finance.

Gebruikersmonitor
  • Verstuur de e-mail naar
    Vul hier het e-mailadres in waar de notificatie van inloggen van de geselecteerde gebruikers naar toe gestuurd moet worden.
  • Gebruikersnaam
    Dit onderdeel is niet zichtbaar als er geen gebruikers gemonitord worden
    Hier wordt het overzicht van gebruikers die gemonitord worden getoond.
    • Vink de gebruikers uit die niet meer gemonitord hoeven te worden.
    • Vink de gebruikers aan die wel gemonitord moeten worden. Iedere keer als de aangevinkte gebruiker inlogt zal er een notificatie e-mail naar het hierboven opgegeven e-mailadres worden verstuurd.
    • Gebruik het vinkje in de kop "Gebruikersnaam" om alle gebruikers in dit onderdeel aan- of uit te vinken.
    • Bericht bij 3x fout inloggen
      Vink deze optie aan om een e-mailbericht te ontvangen als een gebruiker drie keer achter elkaar tevergeefs heeft geprobeerd om in te loggen. In de e-mail worden de gebruikersnaam, de datum en de tijd van de laatste poging tot inloggen vermeld. Naar aanleiding van dit bericht kunt u contact opnemen met de gebruiker om deze te helpen met inloggen.

• Gebruikers die nog niet gemonitord worden
    Hier wordt het overzicht van gebruikers die gemonitord kunnen worden getoond.
    • U kunt zoeken op gebruikersnaam. Het zoeksysteem zoekt op het begin van de gebruikersnaam, maar ook op delen van de gebruikersnaam. vb. Demogebruiker1234 kunt u vinden met de zoekterm '1234'.
    • Vink de gebruikers uit die niet gemonitord hoeven te worden.
    • Vink de gebruikers aan die wel gemonitord moeten worden. Iedere keer als de aangevinkte gebruiker inlogt zal er een notificatie e-mail naar het hierboven opgeven e-mailadres worden verstuurd.
    • Gebruik het vinkje in de kop "Gebruikers die nog niet gemonitord worden" om alle gebruikers in dit onderdeel aan- of uit te vinken.

• [Doorvoeren [F10]]
    Druk op [Doorvoeren] of toets [F10] om de wijzigingen in dit scherm door te voeren.
  • [Sluiten]
    Druk op [Sluiten] om dit scherm te sluiten zonder eventuele wijzigingen door te voeren.